Musaleiri

Ikaalisten seurakunta järjestää 20.-21.11. alakouluikäisten musaleirin Koivikossa.

Leiri on tarkoitettu kaikille, jotka pitävät musiikista. Luvassa on laulua, musisointia ja kaikenlaista leirikivaa. Aloitamme lauantaina klo 10 Koivikossa ja päätämme leirin Ikaalisten kirkossa klo 16 alkavaan messuun, jossa leiriläiset esiintyvät.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta ja viimeistään 10.11. Leirille otetaan korkeintaan 30 lasta. Leiri maksaa 10€ ja se annetaan käteisenä leirille tultaessa. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa kerrotaan mitä kaikkea tarvitsee ottaa mukaan.

Leirin ohjaajina toimivat:
Juha Aila, Anna Aila ja Hanna-Mari Kariaho. LIsäksi leirillä vierailevat Senja Wallin, Hannu Järvensivu, Riitta Jokihaara ja Tuija Kulmala.

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta