Kesäleirillä Koivikossa 2019

Varkkanuorten eli 7-14-vuotiaiden tapahtumat:

 

26.-28.2.2024 Talviloman varkkaleiri Hiihtis'24 Koivikossa on täynnä. Varasijoillakin on jo väkeä. Kiitos mielenkiinnosta!

Yö kirkossa -tapahtuma on peruuntunut vähäisen kiinnostuksen vuoksi :( Sille etsitään uutta ajankohtaa! 

Laululeiri oli 13.-14.4.2024 Koivikossa, ja se päättyi yhteiseen lammas-teemaiseen messuun Ikaalisten kirkossa!

 

 

KOULUIKÄISET & KOULUYHTEISTYÖ

Ikaalisten seurakunnan varhaisnuorisotyö toimii 6-14 vuotiaiden parissa.

Toimimme  monipuolisesti yhteistyössä koulujen kanssa. Yhteistyömuotoja ovat mm. kouluvierailut, yhteishenki- ja ryhmäytyspäivät, kerhotoiminta ja koulukirkot. Koulun aloittavat siunataan koulutielle. Toisella luokalla oleville jaetaan seurakunnan lahjoina omat "Lasten raamatut".

Myös leiriejä ja tapahtumia on tulossa! Pysykää kuulolla :)

Ikaalilainen yhteislippukunta Ikaalisten Korpi-Kotkat ry kokoontuu Partio Kololla, Olokolon rakennuksen kirkon puoleisessa päädyssä. Lippukunnan toimintaa johtaa joukko aktiivisia nuoria ja aikuisia johtajia, ja toiminnassa on partioryhmät kaikille ikäkausille! Lippukuntamme järjestää monipuolista partio- ja eräilytoimintaa. Meillä on käytössä omia retkeilyvarusteita ryhmien käyttöön. Lisäksi meillä on oma partiovene ja partiosaari Kyrösjärvessä.  Käytämme myös seurakunnan tiloja. Lisäksi retkeilemme laajalti erilaisissa retkikohteissa Suomessa, ja ulkomaillakin! Viikkotoimintaan mukaan voi ilmoittautua sekä osallistujaksi että mahdollistajaksi. Kysy lisää ja tule mukaan! Lippukunnanjohtaja Milja Koro: 040 6544966 #partiokuuluukaikille

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Abrahaminkatu 4
39500 Ikaalinen

Virkavapaalla 3.7.2023-28.2.2024 kasvatuksen pappi, rippikoulutyön pappi IG: pastorimerimaa