Kesäleirillä Koivikossa 2019

Varkkaleirit 2022

- Hiihtolomaleiri Hiihtis22 vietettiin Koivikossa hiihtoloman alussa. Sää suosi leiriläisiä, ja ohjelmaa oli monipuolisesti. Ruokatoiveita ja ohjelmaideoita saatiin lapislta ja nuorilta kesäleirejä varteten! :)

- Kesäleirejä vietetään viikoilla 24 ja 25. Leirit ovat suosittuja, ja melko täysiä. 17.-19.6. 7-9vuotiaiden yöleirille mahtuu vielä muutama :) Olkaa yhteydessä suoraan työntekijöihin, sillä ilmoittautumisaika on päättynyt.

Syksy 2022

Julkaisemme syksyn aikatauluja pian. Luvassa on ainakin suosittu yö kirkossa -tapahtuma, sekä jotakin yhteisvastuuseen liittyen.

Aloitamme myös yhteistyössä VRK:n kanssa seurakunnan "paja" -kerhon Olokololla keskiviikkoisin klo 13-15. Se on vaihtoehto koulun järjestämille pajoille. Pysykää kuulolla :)

KOULUIKÄISET & KOULUYHTEISTYÖ

Ikaalisten seurakunnan varhaisnuorisotyö toimii 6-14 vuotiaiden parissa. Toimimme  monipuolisesti yhteistyössä koulujen kanssa. Yhteistyömuotoja ovat mm. kouluvierailut, yhteishenki- ja ryhmäytyspäivät, kerhotoiminta ja päivänavaukset. Koulun aloittavat siunataan koulutielle ja ekaluokkalaisille on jaetaan seurakunnan lahjoina omat "Lasten raamatut".

Myös leiriejä ja tapahtumia on suunnitteilla. Pysykää kuulolla :)

Abrahaminkatu 4
39500 Ikaalinen

kasvatuksen pappi, rippikoulutyön pappi IG: pastorimerimaa

PARTIO

Ikaalisten Seurakunta toimii Ikaalisten Korpi-Kotkien taustayhteisönä ja tukee partion toimintaa mm. tilojen ja talouden puolella. Partioryhmät kokoontuvat partiokololla Olokolon päädyssä. Osoite on Vanha tampereentie 6 (suuri keltainen puurakennus).

Partiosyksy on pyörähtänyt käyntiin!
Ryhmät kokoontuvat seuraavasti:
1.luokkalaiset: tiistaisin klo 16.30-17.30
2.luokkalaiset, Mäyrät: tiistaisin klo 18-19
3.luokkalaiset, Susilauma: keskiviikkoisin klo 18-19
4.luokkalaiset, Seikkailijaklubi: keskiviikkoisin klo 17-18
5.luokkalaiset, Vilkkaat Partioketut: torstaisin klo 18.30-19.30
6.-7.luokkalaiset, Eränkävijät: keskiviikkoisin klo 16-17
8.-9.luokkalaiset, Prinsessat ja Prinssi: retkeilypainotteisesti ja noin joka toinen maanantai klo 18-19.

Jokaiseen ryhmään mahtuu vielä uusia partiolaisia. Myös aikuisia tarvitaan lisää mahdollistamaan laadukas viikkotoiminta sekä elämykselliset retket ja leirit! Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat, kaikki yli 7-vuotiaat mukaan reippaaseen ja mukavaan lippukuntaamme!
Lisätietoja toiminnasta antaa lippukunnanjohtaja Elina Maunula, elina.maunula@partio.fi / 040 574 2340