Olkkari

Ikaalisten seurakunnan matalankynnyksen paikka eli kaikkien yhteinen olohuone.

- Avoinna ma-pe klo 9-15

- Tarjolla kahvi, tee tai kaakao pullasiivun kera, joskus jotain muutakin. Vapaaehtoinen maksu.

- Joka toinen perjantai on nuorten pitämä vohvelikahvila klo 15-18.

- Olkkarissa on Kirkon Ulkomaanavun keräyslipas. Lahjoittamalla voit auttaa ukrainalaisia.

Parhaillaan suunnitellaan säännöllistä viikkotoimintaa, josta tiedotetaan lähiaikoina. Jos sinua kiinnostaa lähteä mukaan toimintaan vapaaehtoiseksi, ota yhteyttä Tiina Juvoseen.

Tällä hetkellä Olkkarissa on Riitta Ali-Rekolan taidenäyttely. Tällä sivulla on kaksi hänen esillä olevaa tauluansa. Kuvaako jompi kumpi niistä sinun sielunmaasi? Jos ei, poikkea Olkkarissa katsomaan, olisiko joku muista tauluista.

Olkkari sijaitsee Piiskurin liikekiinteistössä osoitteessa Vanha Tampereentie 15.