Ikaalisten seurakunnan lähiaikojen toimintaa

Ke 22.1. klo 17-19 Kirkkokuoro Luhalahden kirkossa
Ikaalisten kirkkokuoron harjoitukset ovat seurakuntakeskuksessa ja Luhalahden kirkossa erillisen aikataulun mukaisesti. Olet lämpimästi tervetullut iloiseen joukkoomme laulamaan!
Ota yhteyttä kuorolaisiin tai kanttoriin, sanna.osmala@evl.fi tai puh. 0447440030.

To 23.1. klo 13 hartaus Tevaniemen toimintakeskuksessa. Aila
klo 14 hartaus Toivolansaarikodissa. Kaunisto

La 25.1. klo 14 kahvila Tähkässä Iltapäiväkahvit kumppanin kanssa. Asiaa parisuhteen arjen iloista ja harmeista. Perheterapeutti Liisa Välilä ja Juha Välilä. Ikaalisten seurakunta tarjoaa kahvin ja lastenhoidon Komppiksessa.

Su 26.1. klo 8.30 Aamurukous Luhalahden kirkossa
klo 9.15 Rukouspysäkki seurakuntakeskuksen alakerrassa
klo 10 Messu Ikaalisten kirkossa, Kaunisto, Sippola, Juvonen, Välimäki, riparipyhä
klo 10-14 kaikkien ryhmien yhteinen rippikoulupäivä seurakuntakeskuksella. Aloitamme messulla kirkossa