5v. synttärit

Pyhäkoulut päiväkodeissa, korona-aikana videohartauksina .

Lastenohjaajat tai lapsityön pappi käyvät muutaman kerran vuodessa päiväkodeilla pitämässä Pyhäkouluhartauden lapsille. Se on pienimuotoinen jumalanpalvelus, jossa voidaan kokea Taivaan Isän läsnäoloa sanan, rukouksen, laulun ja liikkeen välityksellä. Käymme Valkean ruusun,  Kakkospesän ja Kilvakkalan päiväkodeilla. Myös perhepäivähoitolapsille on oma hartaus seuriksen päiväkerhotiloissa.

Kotipyhäkoulut

Kesäaikaan vapaaehtoiset pyhäkoulunvetäjät järjestävät pyhäkoulua kodeissaan tai esim Tevaniemen koululla. Seuraa tapahtumailmoittelua täällä netissä ja paikallislehdessä.

5v-synttärit

Kunakin vuonna 5 vuotta täyttävät seurakuntalaiset kutsutaan seurakuntakeskukseen juhlimaan yhteisiä syntymäpäiviä syksyllä.
Kaikille 5 vuotta tänä vuonna täyttäville seurakuntalaisille on lähetetty kotiin kutsu synttäreille. 5v.synttäreitä juhlitaan Tenavakonsertin merkeissä torstaina 18.11.2021 klo 18 Ikaalisten kirkossa. Ilmoittautuminen tekstiviestillä tai s-postilla riitta.jokihaara@evl.fi tai 044 744 0033. Tervetuloa!