Tervetuloa! K18 / nuori aikuinen

Kevätkausi 2023 starttaa tammikuun puolessa välissä. Kiitämme kaikkia tänä vuonna vastuutehtävissä sekä vapaaehtoisina mukana olleita nuoria aikuisia! Toivotamme kaikille levollista joulunaikaa. Muistakaa, että seurakunnan työntekijöille voi aina laittaa viestiä. Vastaamme heti kun olemme työvuorossa. 

- Meidän messuyhteisönä toimii PyhäParkki. Tästä pääset Pyhä Parkin omille sivuille.
- Nuortenillat ja isostoiminta kaipaavat myös turvallisten nuorten aikuisten läsnäoloa! Riittää kun tulet paikalle, ja olet oma itsesi nuorten kanssa :) Kutsumme keväällä rippikoululaisia mukaan nuorteniltoihin, joten olisi ihanaa jos sinäkin pääsisit mukaan!
- Julkaisemme isostoiminnan kevään ohjelman tammikuussa. Se koskee myös isosenisoseksi ja isännäksi tms kesän leirityön mukaan haluavia nuoria aikuisia :)

   


 

 

Kansainvälisyys

Ikaalisten seurakunnan nuoret ovat tehneet vuosien varrella retkiä Norjaan ja Viroon. Meillä on ystävyysseurakuntia Kontupohjassa Karjalassa ja Palamusella Virossa. Vuodesta 2009 on lähetetty 18-vuotiaita nuoria kesänuoriksi eli 2-3 viikoksi lyhytaikaiseen lähetystyöhön Palamuselle. Kysy tästä lisää! Voisitko sinä olla ensi vuonna kesänuori?

Pyhäparkin messu kerran kuussa
sunnuntaina klo 16 :)

PyhäParkki - Ikaalisten seurakunta