Tervetuloa! K18 / nuori aikuinen

Syksyllä 2022

- Pääset ilmoittautumaan tapahtumiin ja leireille ilmoittautumis-sivun linkkien kautta: Ilmoittaudu - Ikaalisten seurakunta


- Nuorten aikuisten leiri Koivikossa 14.-16.10.2022. Mukaan saa tulla fiilistelemään omia leirimuistoja, hartautumaan, leikkimään ja pelailemaan, saunomaan, rentoutumaan, sporttailemaan, syventymään eri aiheisiin, tutustumaan uusiin ihmisiin ja moikkaamaan vanhoja tuttuja! Kutsu siis uudet ja vanhat tuttavat mukaan viettämään viikonloppua Koivikkoon! Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: 


- Missio-tapahtuma uudella liikuntahallilla 22.-23.10.2022, tule mukaan osallistujana, tai kysy lisää ja pääset mukaan erilaisiin tapahtuman järjestelytiimeihin! :) 


- Nuortenillat ja isostoiminta kaipaavat myös turvallisten nuorten aikuisten läsnäoloa! Riittää kun tulet paikalle, ja olet oma itsesi nuorten kanssa :)

   


 

Kansainvälisyys

Ikaalisten seurakunnan nuoret ovat tehneet vuosien varrella retkiä Norjaan ja Viroon. Meillä on ystävyysseurakuntia Kontupohjassa Karjalassa ja Palamusella Virossa. Vuodesta 2009 on lähetetty 18-vuotiaita nuoria kesänuoriksi eli 2-3 viikoksi lyhytaikaiseen lähetystyöhön Palamuselle. Kysy tästä lisää! Voisitko sinä olla ensi vuonna kesänuori?

Pyhäparkin messu kerran kuussa
sunnuntaina klo 16 :)