Tervetuloa! K18 / nuori aikuinen

Seuraava K18-väen tapaaminen lauantaina 27.11.2021 klo 13-15 Kirkkosalissa seurakuntakeskuksella. Tervetuloa mukaan ideoimaan ja suunnittelemaan! Jos et pääse paikalle, voit laittaa omia toiveitasi ja ehdotuksiasi SaPalle ajoissa vaikka whatsappiin. Tarjolla kahvia/teetä/mehua ja pientä purtavaa :)

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kansainvälisyys

Ikaalisten seurakunnan nuoret ovat tehneet vuosien varrella retkiä Norjaan ja Viroon. Meillä on ystävyysseurakuntia Kontupohjassa Karjalassa ja Palamusella Virossa. Vuodesta 2009 on lähetetty 18-vuotiaita nuoria kesänuoriksi eli 2-3 viikoksi lyhytaikaiseen lähetystyöhön Palamuselle. Kysy tästä lisää! Voisitko sinä olla ensi vuonna kesänuori?

Tonttuaskartelua nuorille ja nuorille aikuisille 26.11.2021 klo 15-21 Olokololla. Kuvassa tonttu.

Pyhäparkin messu kerran kuussa
sunnuntaina klo 16,  ja
Pyhäparkin etkot klo 14:30!