KIRKKOMUSKARI alkaa torstaina 16.9. KLO 9.30-10 seuriksen alakerran päiväkerhotiloissa.

Kirkkomuskari on tarkoitettu n. 3kk-2v lapsille äidin tai isän kanssa.

ILMOITTAUTUMINEN riitta.jokihaara@evl.fi tai 044 744 0033

AVOIN PERHEKERHO alkaa torstaina 23.9. Kerhoon voi tulla  klo 10-12.  välisenä aikana silloin , kun perheellesi parhaiten sopii. Mukaan voi ottaa  lapsille pienet eväät, kahvitarjoilu vanhemmille.

TERVETULOA!

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen alla olevasta linkistä.

Ilmoittaudu nyt Meidän Perheleirille!

9-10.10.2021 viikonloppuna järjestetään

Koivikon   leirikeskuksessa Meidän Perheleiri  Ikaalisten alueiden perheille. Mukaan voi tulla koko perheen voimin tai vaikka vanhempi lapsen kanssa.

Ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa erilaisten puuhien ja keskusteluiden siivittämänä. Touhuamme sekä kaikki yhdessä että vanhemmat ja lapset erikseen, sisällä ja ulkona. Myös sauna lämpiää tuttuun tapaan!

Leiri alkaa lauantaina 9.10. klo 9.30 ja päättyy sunnuntaina 10.10. klo 12.

Leirin hinta on 20€/aikuinen, 10€/lapsi ja alle 5-vuotiaille leiri on ilmainen.

Ilmoittauduthan pe 24.9. mennessä Riitta Jokihaaralle,

riitta.jokihaara@evl.fi, puh. 044 - 744 0033

Leiri järjestetään mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi ja koronatilanne sen sallii.

Lämpimästi tervetuloa!

Ikaalisten seurakunnan ja kaupungin perhetyö

Kynttilä ja liekki askarreltu pahvista siniselle korttipohjalle.