KIRKKOMUSKARI JOULUTAUOLLA!

Kokoontuu torstaisin klo 9.30-10 seuriksen alakerran päiväkerhotiloissa ilmoittautuneille.

3kk-2v.lapsille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu yhteinen musiikkihetki. Vahvistaa lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta laulun, leikkien, lorujen ym yhteisen toiminnan kautta.
Lisätietoja riitta.jokihaara@evl.fi tai 044 744 0033.

1/2 v. muistamiset

Lastenohjaajat käyvät tuomassa kotiovelle Lapsen virsikirjan lahjaksi puolivuotta täyttäneelle seurakunnan jäsenelle. Jos emme ole tavoittaneet perhettä kotoa, on kirja toimitettu postilaatikkoon. Korona-aikana toimitamme lahjan postilaatikkoon.

Vauvakirkko

Kerran vuodessa keväällä järjestetty kirkkohetki, johon kirjeellä kutsutaan   edellisenä vuonna kastetut vauvat perheineen, mummeineen ja kummeineen. Tilaisuudessa saa noutaa oman kastelehtensä