Koivikko - kasvun paikka

Nuortenillat vielä syksyllä 2021 perjantaisin Olokololla (Vanha Tampereentie 6) tai Koivikon leirikeskuksessa.
Seuraa instagramissa ja whatsappissa tiedotuksia iltojen aikatauluista ja teemoista!
SaPan toimisto löytyy myös Olokololta.

Kevään 2022 nuorten toiminnan mainos julkaistaan joulukuussa 2021.
Toiveita teemoista, retkistä, leireistä ja tapahtumista otetaan vastaan!

Nuorten vaikuttajaryhmä on noin 5-10 hengen joukko 15-18 -vuotiaita nuoria, jotka haluavat olla suunnittelemassa ja toteuttamassa nuorten toimintaa seurakunnassamme sekä ideoida uutta. Mukaan mahtuu lisää väkeä. Kysy lisää!

Muista ilmoittautua:

https://www.mvsoy.fi/srk/ikaalinen/url/LVys6K4BxPLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kansainvälisyys

Ikaalisten seurakunnan nuoret ovat tehneet vuosien varrella retkiä Norjaan ja Viroon. Meillä on ystävyysseurakuntia Kontupohjassa Karjalassa ja Palamusella Virossa. Vuodesta 2009 on lähetetty 18-vuotiaita nuoria kesänuoriksi eli 2-3 viikoksi lyhytaikaiseen lähetystyöhön Palamuselle. Kysy tästä lisää! Voisitko sinä olla ensi vuonna kesänuori?