Koivikko - kasvun paikka

Löydät meidät myös:

Instagram: @kinnunencarita   @ikasnuoret    @j_pastorinna

Facebook: Ikaalisten seurakunta

Nuoret kokoontuvat yleensä Olokololla (Vanha Tampereentie 6) tai Koivikon leirikeskuksessa. Caritan toimisto löytyy myös Olokololta.

NUORTEN VAIKUTTAJARYHMÄ on noin 10 hengen joukko 15-18 -vuotiaita ikaalilaisia nuoria, jotka haluavat olla suunnittelemassa ja toteuttamassa nuorten toimintaa seurakunnassamme sekä ideoida uutta. Mukaan mahtuu lisää väkeä. Kysy lisää!.

KANSAINVÄLISYYS

Ikaalisten seurakunnan nuoret ovat tehneet vuosien varrella retkiä Norjaan ja Viroon. Meillä on ystävyysseurakuntia Kontupohjassa, Karjalassa ja Palamusella, Virossa. Vuodesta 2009 on lähetetty 18-vuotiaita nuoria kesänuoriksi eli 2-3 viikoksi lyhytaikaiseen lähetystyöhön Palamuselle. Kysy tästä lisää! Voisitko sinä olla ensi vuonna kesänuori?