Vanha Tampereentie 6, 39500 IKAALINEN
(03) 454 000

Seurakuntakeskus Mirjam Kulmalan suunnittelema seurakuntakeskus valmistui vuonna 1975. Yläkerrassa on kirkkosali, kaksi ruokailutilaa ja keittiö. Yläkerran siipiosassa toimii kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto. Alakerrassa on diakoniatoimisto,  lapsityön toimintatilat, kokoontumistila "salonki" sekä "partiokolo".

Seurakuntakeskuksessa tapahtuu miltei joka päivä. Viikolla siellä mm. herkutellaan arkilounaalla maanantaisin ja keskiviikkoisin. Useat kerhot, piirit ja kuorot kokoontuvat sekä päivisin että iltaisin. Perjantaisin ja viikonloppuina vietetään useasti perhejuhlia. Sunnuntaisin kokoonnutaan nauttimaan erityisten kirkkopyhien kirkkokahveja ja myös iltapäivämessujen tapahtumapaikkana ovat seurakuntakeskuksen tilat.

Tilojen vuokraus

Seurakuntakeskuksen tiloja voi vuokrata erilaisiin kokoontumisiin ja perhejuhliin. Keittiötiloja ei ilman omaa henkilökuntaa luovuteta muiden käyttöön. Seurakunnan oma keittiöhenkilökunta on sen sijaan aina valmiina palvelemaan tarjoilujen järjestämisessä . Tilojen käyttöä voi tiedustella suoraan keittiöltä tai kirkkoherranvirastosta puhelimitse numerosta 03 454 000. Muistotilaisuusvaraukset sovitaan siunaustilaisuusvarauksen yhteydessä hautausmaan toimistossa.

Käytettävissä olevat tilat:

kirkkosali     n. 60 henk., katettuna 35 henk.

iso kahvio pöytineen 60 henk.

pieni kahvio pöytineen 42 henk.

kahviot yhdistettyinä aulatilaan n. 120 henk

alakerran salonki pienryhmille n. 10 henk