Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Luhalahden kirkko

Tule laulamaan rakkaimpia joululauluja!

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat kirkoissa tänä jouluna jo 45. kerran. Suomen suurimmasta vuosittaisesta musiikkitapahtumasta on muodostunut jouluperinne, joka kerää vuosittain noin miljoona suomalaista kirkkoihin laulamaan.

Nykyisin lähes jokainen evankelisluterilainen seurakunta järjestää vähintään yhden Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuden. Suurimmat seurakunnat laulattavat ihmisiä kymmenissä tilaisuuksissa ensimmäisestä adventista loppiaiseen. Kauneimpia Joululauluja lauletaan kirkkojen lisäksi muun muassa kuppiloissa, kauppakeskuksissa, ja kouluissa.

Tämän lisäksi Kauneimpia Joululauluja kokoontuvat laulamaan myös ulkosuomalaiset eri puolilla maailmaa ja vihkoja lähetetään tänäkin vuonna noin 20 maahaan.

Juha Aila
Kappalainen
Vanha Tampereentie 6
39500 Ikaalinen

Kauneimmat joululaulut

Tule mukaan laulamaan rakkaimpia joululauluja! Mukana INO.