Saarna Ilkka Rytilahti, liturgia Juha Aila, kanttori Johanna Eränen. Kirkkokahvit ja Ilkka Rytilahden raamattuluento.

Kristus, kaikkeuden Herra

Päivän evankeliumitekstin mukaan Kristus tulee aikojen lopulla "kirkkaudessaan kaikkien enkeliensä kanssa ja istuutuu kirkkautensa valtaistuimelle" (Matt. 25: 31). Näin kirkkovuoden viimeinen sunnuntai liittyy samalla seuraavaan sunnuntaihin, adventtiin. Kirkkovuoden alussa ja lopussa - tai lopussa ja alussa - kuuluu sama viesti: Jumala lähestyy meitä Kristuksessa ja asettaa meidät kasvojensa eteen. Ihminen on vastuussa teoistaan ja tekemättä jättämisistään. Viimeisessä tuomiossa Jumalan vanhurskaus toteutuu lopullisesti.

Luhalahden kirkko

Rukouspysäkki

Messu Ikaalisten kirkossa

Sadonkorjuujuhlamessu. Saarna ja liturgia Elina Kaunisto, kanttori Anni Nousiainen