Afrikkalaisia makuja ja tarinoita

Yhteiskoulu

Valmistetaan yhdessä suomalaisellekin maistuva afrikkalainen kaaliruoka. Pirkko Aalto kertoo kokemuksistaan Swazimaassa.

Pirkko Aalto oli vuosi sitten kansainvälisessä harjoittelussa Swazimaassa. Keväällä hän kertoi kokemuksistaan seurakuntatilaisuudessa ja nyt juttu jatkuu ruuan kera. Yhteiskoulun kotitalousluokassa valmistetaan yhdessä kaaliruoka swazilaisittain. Siihen tulee kaalia, porkkanaa, paprikaa, valkoviinietikkaa ja mausteita. Suomessa kun olemme, maustamme ruuan varsin hillitysti.

Yhteiskoulun ala-aulasta on opastus luokkaan. Mukana kokkaamassa Juha Aila ja Hanna 'Norppa' Sippola. Laita tekstiviesti Juhalle, jotta osataan varata sopivaa määrä ruoka-aineita. Juhan puhelinnumero 044740040.

Tilaisuus on maksuton eikä ruokaa ole pakko tehdä eikä maistaa. Paikalle voi tulla rennosti nauttimaan ilmapiiristä ja tarinoista.

vt. kirkkoherra
Vanha Tampereentie 6
39500 Ikaalinen

jumalanpalveluselämä ja lähetystyö

Pyhäparkki

Mukana bändi ja lapsille Lastenparkki. Messun jälkeen kirkkokahvit.

Srk:n ulkopuolinen tila

Omaishoitajien joululuhla

Omaishoitajien joulujuhla

Pyhäparkin pikkujoulut

Pyhäparkin pikkujoulut. Tarjolla joulupuuroa.