Tervetuloa Olokololle!

Olokololla vietetään aikaa yhdessä nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Olokololla käydessäsi pääset mukaan yhteisöön, jossa saat olla läsnä, vaikuttaa ja osallistua! Olokololta vieraillaan erilaisissa kohteissa tekemässä ja kokemassa yhdessä! Missä sä haluaisit käydä / mitä sä haluaisit tehdä yhdessä?

20.5. Olokololla kevään päättäjäiset, siirrymme kohti kesäkautta.

Kesänuortenillat Olokololla, lisätietoa pian :)

Seuraa instagramia @ikasrknuoret ja @ikaalisten seurakunta ja liity mukaan Olokolon whatsapp-ryhmään, niin saat ajantasaisimman tiedon tapahtumista! :)

Olokolon aukiolosta tiedotetaan nuorten instagram-tilillä @ikasrknuoret sekä whatsappissa. Kysy lisää myös työntekijöiltä!
Työntekijöille voi aina laittaa viestiä. Kysy meitä juttelemaan vaikka whatsappissa tai kävelylenkille :)

Kuvitettu lähde ja tekstit: musiikki, uskontunnustus, kaste, raamattu, ehtoollinen, jumalanpalvelus, rukous.

Hartaustila ja piano Olokololla. Tyynyjä ringissä lattialla.

Abrahaminkatu 4
39500 Ikaalinen

kasvatuksen pappi, rippikoulutyön pappi IG: pastorimerimaa