Toivoa naisille -piiri

ti 19.9. klo 13.00

Seurakuntakeskus

Avoin piiri, joka kokoontuu seurakuntakeskuksessa joka toinen viikko.

Jokaisen naisen ympäri maailman tulisi saada kuulla olevansa arvokas ja saada toivon elämäänsä. Toivoa naisille -työ vahvistaa naisia ja naisten asemaa ympäri maailmaa.

Toivoa naisille -työ tuottaa kymmenillä kielillä ympäri maailman ohjelmia, joiden kautta naiset hyötyvät kahdella tapaa: he saavat hyödyllistä tietoa esimerkiksi terveydestä ja kodinhoidosta, ja kuulevat heitä rakastavasta ja arvostavasta Jumalasta. Ohjelmat suunnitellaan niin, että ne kiinnostavat juuri kyseisen maan naisia. Jakamalla käytännön tietoa naisille vaikutus siirtyy koko perheeseen ja yhteisöön, ja toisaalta myös ohjelmien lukuisat mieskatsojat saavat tärkeää tietoa naisten arvosta ja oikeuksista.

Toinen liikkeen kivijalka on rukouskalenteri, jonka lyhyen päivittäisen esirukouksen rukoilee yli 110000 naista ympäri maailmaa joka päivä. Jos siis haluat olla mukana työssä maailman naisten hyväksi, kysymme sinulta vastakysymyksen: olisiko sinulla minuutti aikaa päivittäin?

"Olen tuntenut suurta siunausta Toivoa naisille -ohjelman terveysopetuksista. Olen saanut paljon uutta tietoa. Myös raamattuopetus on vahvistanut minua."
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä