Äitienpäivänaaton kahvikonsertti Omalla Tuvalla klo 16

la 7.5. klo 16.00
äitienpäivänaaton kahvikonsertti

Oma Tupa

Äitienpäivänaaton kahvikonsertissa saamme nauttia runsaasta kakkubuffetista ja artisti Marita Saalin esittämistä, iki-ihanista lauluista äideille.

Äitienpäivän aattona Oman Tuvan sali muuntautuu ylelliseksi kahvilaksi: Äitienpäivänaaton kahvikonsertissa saamme nauttia runsaasta kakkubuffetista, jossa on tarjolla sekä makeita, suolaisia että laktoosittomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Saamme myös nauttia rakkaista ja iki-ihanista äideille omistetuista lauluista Marita Saalin esittämänä.

Kakkubuffet sisältää seuraavat kakut: äitienpäivän kermakakku (gluteeniton), passionvanilja-juustokakku (gluteeniton), suklaakakku (gluteeniton), hedelmäinen Brita-kakku, lohihyytelökakku (gluteeniton) ja kasvisvoileipäkakku. Kaikki kakut ovat laktoosittomia. Kahvin lisäksi on tarjolla myös teetä ja mehua.

Marita Saal esittää seuraavat äitienpäiväaiheiset laulut: Äideistä parhain, Äidin sydän, Äiti pien, Äidin syntymäpäivä, Orvokkeja äidille, Äiti se laulaapi lapselleen, Lapin äidin kehtolaulu, Äidin laulu, Äidille ja Äiti - La Mamma.

Kahvikonsertin liput maksavat aikuisilta 12 euroa ja alle 12-vuotiailta lapsilta 6 euroa. Liput sisältävät tarjoilun. Konsertin tuotto menee Ukrainan hyväksi.

Tässä on oiva tilaisuus hemmotella esimerkiksi äitiä ja myös vähän itseäänkin - lämpimästi tervetuloa!
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä