Joulumyyjäiset seurakuntakeskuksella klo 14 - 16

Seurakuntakeskus

Joulumyyjäiset seurakuntakeskuksella klo 14-16. Myytävänä monenlaisia jouluisia tuotteita sekä mm. kirpputorin taulumyyjäiset. Seurakunnan keittiö on valmistanut myös riisipuuroa ja soppaa. Tapahtuman tuotto menee lähellä ja kauempana asuvien lähimmäisten hyväksi.

Adventtimyyjäisissä on tarjolla ainakin seurakunnan keittiön valmistamaa riisipuuroa ja soppaa. Ikaalisten Työpaja pitää myyntipöytää. Lähetystyön vapaaehtoiset järjestävät arpajaiset ja kirpputori järjestää taulujen myyntiä. Lisäksi tarjolla on mm. suklaarasioita, saaristolaislimppuja, pikkuleipiä, isoja piparisydämiä, joulukortteja, linnunpönttöjä ja kransseja.

Myyjäisten jälkeen alkaa koko seurakunnan adventtimessu klo 16. Tämä on samalla myös rippikoulun aloitusmessu. Pappina on Johanna Säynäjäkangas, bändi säestää yhteislaulut ja mukana on myös Pyhäparkkilaisia. Tilaisuudessa lauletaan adventin virsiä ja uudempia adventtilauluja.
Iltapäivämessu ja sitä edeltävät seurakunnan myyjäiset muodostavat hienon adventtitapahtumien kokonaisuuden. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita!