Maata Näkyvissä -festarit

la 20.11. kello 08.00 - 00.00
Gatorade Center, Turku

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Retki Maata Näkyvissä- festareille

Maata Näkyvissä -festarit kokoaa vuosittain noin 20 000 nuorta yhteen evankeliumin äärelle.

Festareiden esiintyjät ovat suomalaisia ja ulkomaalaisia kristittyjä. Mukana on sekä huippumuusikoita että artisteja esittävän taiteen eri aloilta. Konserteissa yleisölle tarjoillaan evankeliumia, ilosanomaa Jeesuksesta, myös puheiden välityksellä.

Ohjelmassa on myös paljon yhteistä ja yhteisöllistä tekemistä workshopien ja käytäväpelien muodossa.

Osallistuja maksaa itse tapahtumalippunsa (pois lukien viime kesän isoset ja apparit), joista maksuohjeet tulevat ilmoittautuneille. Seurakunta järjestää yhteisen bussikuljetuksena lauantai aamuna Turkuun ja tapahtuman jälkeen takaisin Ikaalisiin.

Linkki tapahtuman ilmoittautumiseen

Järjestäjä

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (SLEY) yhteistyössä Turun Henrikinseurakunnan, Katariinanseurakunnan, Maarian seurakunnan, Mikaelinseurakunnan, Paattisten seurakunnan ja Turun Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa.

Vanha Tampereentie 6
39500 Ikaalinen

kasvatuksen pappi, rippikoulutyön pappi IG: pastorimerimaa