Toripäiväkonsertti: Antti Nissilä, baritoni

antti nissilä

Toripäiväkonsertissa klo 12 esiintyy baritoni Antti Nissilä.

Toripäiväkonsertissa Ikaalisten kirkossa esiintyy baritoni Antti Nissilä. Säestäjänä toimii Johanna Eränen.

Konsertissa kuulemme ihastuttavia, kesäisiä, suomalaisia ja perinteisiä yksinlauluja. Säveltäjänimiä ovat mm. Yrjö Kilpinen, Frans Linnavuori, Oskar Merikanto, Leevi Madetoja ja Edvard Grieg. Antti esittää Johannan säestämänä myös ainakin yhden oman sävellyksensä.

Tilaisuuden onnistumisen kannalta on näin korona-aikaan huomioitava hygieniaohjeet ja turvavälit. On tärkeätä, että konserttiin osallistujat jakautuvat kirkkotilaan mahdollisimman väljästi ja esityksen loputtua odottavat kärsivällisesti omilla paikoillaan, ettei jonoja pääse muodostumaan. Käsihygieniasta on syytä huolehtia. Kasvomaski ei ole pakollinen, mutta suositeltava.

Konserttiin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!