Striimattuna

Saarna ja liturgia Johanna Säynäjäkangas, kanttorina Johanna Eränen ja Juho Vuorenmaa, laulu.

Suoratoisto päättyy noin klo 10.40 ja sen jälkeen on mahdollisuus käydä ehtoollisella klo 11.45 saakka. Toivomme, että sisään tullaan pääovesta eli urkuparven alta. Pidetään yhdessä huolta 10 hengen rajoituksesta. Linkki löytyy seurakunnan nettisivuilta ja Facebookista.

Kristus, Jumalan kirkkauden säteily
Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.