sanajumalanpalvelus

striimattuna

Saarna ja liturgia Johanna Säynäjäkangas. Musiikkivieraana Senja Wallin, laulu. Jumalanpalveluksen voi osallistua suoratoiston kautta. Rajoitusten vuoksi seurakuntalaiset eivät pääse kirkkoon. Linkki seurakunnan nettisivuilla.

Herran huoneessa
Tämän pyhäpäivän perinteisen evankeliumin aihe on Jeesus kaksitoistavuotiaana temppelissä. Varttuessaan joulun lapsi etsii oman kutsumuksensa salaisuutta. Kristillinen seurakunta kohtaa Jeesuksen kokoontuessaan jumalanpalvelukseen kirkkoon, Jumalan huoneeseen. Siellä se yhdessä taivaan enkelien ja pyhien kanssa kiittää ja ylistää Jumalan suuria tekoja. Sieltä se myös löytää oman kutsumuksensa ja tehtävänsä. Yhteinen jumalanpalvelus ja toistemme palveleminen kuuluvat yhteen.