Israel tilaisuus

Israel tilaisuus Seurakuntakeskus

Israel tilaisuus

Klo 18 Israel tilaisuus seurakuntakeskuksessa, jossa puhumassa ovat Anne ja Tsuriel Bar David Israelista.
Heillä on monipuolista kerrottavaa elämästä Israelissa ja Jad Hashmonassa. Jad Hashmona on ainutlaatuinen suomalaisten kristittyjen Israeliin 1970-luvun alussa perustama asutus, jolla on erityinen historia ja tehtävä Israelissa. Pienestä alusta on kasvanut merkittävä messiaanisten juutalaisten keskus. Siellä sijaitsee mm. Jerusalemin Raamattukoti, jossa koulutetaan raamatunkääntäjiä.

Heille on tärkeää, että myös nuori sukupolvi ymmärtäisi Israelin merkityksen lopunajan merkkinä ja todistuksena Jumalan uskollisuudesta. He haluavat rakentaa ja vahvistaa siltaa Suomen ja Israelin välille.

Anne kertoo kiertueella myös mahdollisuuksista palvella vapaaehtoisena Jadissa. Vapaaehtoiset ovat täällä elintärkeä apu. Myös heidän todistuksensa Herran palvelijoina on erittäin positiivinen asia meille kaikille. Täällä monet heistä saavat syvän rakkauden Israeliin.