Neulekirkko Ikaalisten kirkossa

Messuun voi ottaa mukaan kutimet. Kirkkokahveilla on mukana lankakauppa Poppeli. Tervetuloa tapaamaan muita neulomisesta innostuneita! Saarna ja liturgia Johanna Säynäjäkangas, kanttori Henna Ala-Mikkula

Valvokaa!
Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat "uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee" (2. Piet. 3: 13).

Luhalahden kirkko

Aamurukous

Aamurukous Luhalahden kirkolla. Yhteyshenkilönä Juhani Haveri.

Rukouspysäkki

Rukoushetki sunnuntaisin. Yhteyshenkilö Lahja Siukola.

Messu Ikaalisten kirkossa

Saarna ja liturgia Juha Aila, kanttori Sanna Osmala