Rakas rukous

Kirkkosali, seurakuntakeskus

Matti Mäkinen ja maanläheistä opetusta rukouksesta.

Matti Mäkinen on Kansan Raamattuseuran kouluttaja Kangasalta. Hän toimi yli 20 vuotta suuren seurakuntayhtymän palveluksessa alanaan varhaisnuoret, nuoret ja nuoret aikuiset. Kutsu vei vähitellen aikuisten suuntaan, ja hänen lasten ja nuorten kanssa oppimansa tapa puhua tavoittaa myös aikuiset. Matti on monella tapaa luova: musiikki, piirtäminen ja käsillä tekeminen ovat hänelle tärkeitä ilmaisutapoja.

Hän on ollut pitämässä Ikaalisissa L10T-valmennusta, jonka tavoitteena oli innostaa ihmisiä omien lahjojen löytämiseen. Hän luonnehtii valmennusta arkikristityn elämäntaparemontiksi. Nyt hän tulee opettamaan Ikaalisiin rukouksesta.

Luhalahden kirkko

Aamurukous

Aamurukous Luhalahden kirkolla. Yhteyshenkilönä Juhani Haveri.

Rukouspysäkki

Rukoushetki sunnuntaisin. Yhteyshenkilö Lahja Siukola

Neulekirkko Ikaalisten kirkossa

Messuun voi ottaa mukaan kutimet. Kirkkokahveilla on mukana lankakauppa Poppeli. Tervetuloa tapaamaan muita neulomisesta innostuneita! Saarna ja liturgia Johanna Säynäjäkangas, kanttori Henna Ala-Mikkula