Kaunis Ihminen -konsertti

Esiintyjinä Juha Tapio, Eve ja Ossi, Ilkka Puhakka

Ikaalisten seurakunta Tarkennusta lippujen myynnistä. Ennakkoon lippuja voi ostaa Ikaalisten kirjakaupasta vain käteisellä. Lippuja ei voi varata eikä niitä lähetetä postissa. Ennen konserttia lipunmyynti avautuu tuntia ennen konserttia eli klo 15 kirkon ovella. Kirkkoon mahtuu noin 700 ihmistä. Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.

Kaunis ihminen-konsertti on vuosien saatossa saanut olla välittämässä hyvän ja puhuttelevan musiikin lisäksi myös taloudellista tukea eri tavalla vaikeissa elämän olosuhteissa eläville ihmisille.
Nyt järjestettävä konsertti on jo kymmenes, ja peruslähtökohta on alusta lähtien ollut sama; lähimmäisen auttaminen, heikoimmista huolehtiminen ja jokaisen ihmisen ainutkertaisuuden vahvistaminen. Loistavat artistit ovat olleet vuosien saatossa mukana suurella sydämellä, ja mahdollistaneet väen runsaslukuisen kokoontumisen Ikaalisten kirkkoon. Konsertin lipuista saatu tuotto on aina ohjattu täysimääräisenä valittuun kohteeseen.

Tänä vuonna konsertin tuotto käytetään vaikeassa elämänvaiheessa olevien ikaalilaisten lasten ja nuorten tukemiseen seurakunnan kautta.
Haluamme olla lähellä ikaalilaista arkea, teoissa, ei vain sanoissa.

Kiitos, kun sinäkin olet tässä mukana !

Matti Mäkisen konsertti