Kevätkirkko seurakunnan puistossa

Seurakunnan puistossa

Kaikenikäisten kevät kirkko seurakunnan puistossa. Johanna Säynäjäkangas, Sanna Toivola, Riitta Jokihaara ja Tuija Kulmala

Korotettu Herra

Helatorstain eli Kristuksen taivaaseenastumisen päivän aihe ja ajankohta, 40 päivää pääsiäisestä, on saatu Apostolien teoista (Ap. t. 1: 6-14).

Kristus korotettiin taivaisiin. Hän on astunut taivaalliselle valtaistuimelle ja istuu nyt Jumalan oikealla puolella. Hänelle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta. Me emme voi saada yhteyttä Kristukseen inhimillisten aistiemme välityksellä, mutta silti hän on Pyhän Henkensä kautta sanassa ja sakramenteissa läsnä seurakuntansa keskellä. Hänen seuraajiensa tehtävä on viedä sanoma korotetusta Herrasta koko maailmaan.

Luhalahden kirkko

Aamurukous

Aamurukous Luhalahden kirkolla. Yhteyshenkilönä Juhani Haveri.

Rukouspysäkki

Rukoushetki sunnuntaisin. Yhteyshenkilönä Lahja Siukola.

Sanajumalanpalvelus Ikaalisten kirkossa

Saarna ja liturgia Juha Aila, kanttori Anni Nousiainen, Cantando, joht. Senja Wallin