Ikaalisten seurakunta on lähetysseurakunta

Nykypäivänä lähetystyö ei nauti yleistä arvostusta, mutta Ikaalisten seurakunnassa sitä arvostetaan. Se näkyy vapaaehtoisten toimintana ja nimikkolähettien ja -kohteiden suurena määränä. Ikaalisten seurakunta tukee tasapuolisesti kaikki lähetysjärjestöjä. Suomen pipliaseuran kanssa ei ole varsinaista sopimusta, mutta sitäkin tuetaan taloudellisesti joka vuosi.

Nimikkolähetit ja -kohteet
 

Kirsi Vimpari

     Kirsi Vimpari

Kirsi lapsi- ja nuorisotyötä Tartossa, Virossa. Lähettävänä järjestönä SLEY. Lue Kirsin esittely SLEY:n sivulta. Sieltä löytyy myös viimeisin lähettikirje, tai lue Kirsin ja muiden SLEY:n lähettien blogeja. Lähettikirjeen voit tilata myös paperisena kotiin. Kysy Juha Ailalta lisää asiasta.
      

 

 

 


 

     Evankeliumia saariin

Seurakuntamme tukee hanketta, jossa evankeliumia viedään Victoria-järven saariin.

Yhteistyöjärjestö on SLS

     - Lähetystyön uutisia Tansaniasta (Facebook)
     - East of Lake Victoria Diocese (Facebook)
     - Elokuva-automies Mikko Pyhtilän blogi
     - Lue millaista työtä SLS tekee Tansaniassa.


 

     Radiolähetystyö

Trans World Radion tuottamat farsinkieliset päivittäiset evankelioivat ohjelmat.  Radioaallot tavoittavat kaikki farsinkieliset alueet Keski-Aasiassa. Ikaalisten Hanna-piirin omana kohteena on jaavan kieliset lähetykset. 


Yhteistyöjärjestö on Medialähetys Sanansaattajat.

 

 - Farsinkielisen ja jaavankielisen työn tarkempi esittely.
- Lue Sanansaattajien Lähde-lehteä.
- Sansa Facebookissa.
- Tutustu Hanna-työhön, liity kansainväliseen naisverkostoon ja ota käyttöön rukouskalenteri.
- Kuuntele Raamattu kannesta kanteen radiopastori Jukka Norvannon opastuksella. Nyt saatavilla myös älykännykkään!     Teija ja Michael Greed

Teija ja Michael Greed ovat mukana raamatunkäännös- ja kielityössä Euraasian alueella SIL Internationalin työyhteydessä. Teija on käännöskonsulttina mukana Venäjän vähemmistökielten projekteissa ja avustaa kielitiimejä kielikonsulttina. Michael johtaa järjestön Euraasian viestintä- ja tiedotustyötä.

Lähettävä järjestö on SEKL

 

Lue Kansanlähetyksen sivuilta ihmisten tarinoita miten he ovat löytäneet oman paikkansa ja tehtävänsä: Minun tieni. Tai ehkä sinua kiinnostavat lyhyet kirjeet lähetyskentiltä eri puolilta maailmaa.
Vai oletko ehkä käsityöihminen? Ikaalilaiset ovat lähettäneet Pirkko Tuppuraisen innoittamina nuttuja vastasyntyneille Etiopiaan. Tutustu Nuttuprojektiin. 

Teijan ja Michaelin lähettikirjeen voit tilata Juha Ailan kautta joko paperi- tai sähköpostiversiona.


         

     Seurakuntatyö Etu-Aasiassa

Nimikkolähettimme tekee työtä pienessä luterilaisessa seurakunnassa, joka sijaitsee suurkaupungissa Etu-Aasiassa.


Lähettävä järjestö on Ev.lut. lähetysyhdistys Kylväjä

 

Lue Kylväjän työstä Etu-Aasiassa tai muilla lähetyskentillä tai lue Kylväjä-lehteä tai vaihtoehtoisesti tutustu järjestön toimintaan Facebookissa.

Oman nimikkolähettimme kuulumisia voit lukea lähettikirjeestä, jonka voi tilata joko paperi- tai sähköpostiversiona.

 

 


    

     Tatu Kekkonen

Suomen pipliaseuran lisäksi seurakuntamme tukee vuosittain taloudellisesti myös Tatu Kekkosen työtä Operaatio Mobilisaatiossa (OM). Hän on viestintäkoordinaattorina OM:n Tampereella sijaitsevassa Suomen toimistossa.

OM on kansainvälinen yhteiskristillinen lähetysjärjestö. Tatun ja OM:n näkynä on motivoida ja varustaa ihmisiä lähetykselliseen elämäntapaan, niin että jokainen voisi löytää paikkansa osana Jumalan suurta suunnitelmaa.

Seurakunnastamme PyhäParkki-yhteisö on osa Tatun taustajoukkoja.