Ikaalisten seurakunta on lähetysseurakunta

Nykypäivänä lähetystyö ei nauti yleistä arvostusta, mutta Ikaalisten seurakunnassa sitä arvostetaan.

Nimikkolähetit ja -kohteet

Kirsi Vimpari

Kirsi lapsi- ja nuorisotyötä Tartossa, Virossa. Lähettävänä järjestönä SLEY. Lue Kirsin esittely SLEY:n sivultaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Sieltä löytyy myös viimeisin lähettikirje, tai lue Kirsin ja muiden SLEY:n lähettien blogejaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lähettikirjeen voit tilata myös paperisena kotiin. Kysy Juha Ailalta lisää asiasta.

Evankeliumia saariin

Seurakuntamme tukee hanketta, jossa evankeliumia viedään Victoria-järven saariin.

Yhteistyöjärjestö on SLS

Linkki avautuu uudessa välilehdessä - Lähetystyön uutisia Tansaniasta (FacebookLinkki avautuu uudessa välilehdessä)
     - East of Lake Victoria Diocese (Facebook)Linkki avautuu uudessa välilehdessä
     - Elokuva-automies Mikko Pyhtilän blogiLinkki avautuu uudessa välilehdessä
     - Lue millaista työtä SLS tekee Tansaniassa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Teija ja Michael Greed

Teija ja Michael Greed ovat mukana raamatunkäännös- ja kielityössä Euraasian alueella SIL Internationalin työyhteydessä. Teija on käännöskonsulttina mukana Venäjän vähemmistökielten projekteissa ja avustaa kielitiimejä kielikonsulttina. Michael johtaa järjestön Euraasian viestintä- ja tiedotustyötä.

Lähettävä järjestö on SEKL

Lue Kansanlähetyksen sivuilta ihmisten tarinoita miten he ovat löytäneet oman paikkansa ja tehtävänsä: Minun tieni.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Tai ehkä sinua kiinnostavat lyhyet kirjeet Linkki avautuu uudessa välilehdessälähetyskentiltä eri puolilta maailmaa.
Vai oletko ehkä käsityöihminen? Ikaalilaiset ovat lähettäneet Pirkko Tuppuraisen innoittamina nuttuja vastasyntyneille Etiopiaan. Tutustu Nuttuprojektiin. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Teijan ja Michaelin lähettikirjeen voit tilata Juha Ailan kautta joko paperi- tai sähköpostiversiona.

Tatu Kekkonen

Suomen pipliaseuran lisäksi seurakuntamme tukee vuosittain taloudellisesti myös Tatu Kekkosen työtä Operaatio Mobilisaatiossa (OM). Hän on viestintäkoordinaattorina OM:n Tampereella sijaitsevassa Suomen toimistossa.

OM on kansainvälinen yhteiskristillinen lähetysjärjestö. Tatun ja OM:n näkynä on motivoida ja varustaa ihmisiä lähetykselliseen elämäntapaan, niin että jokainen voisi löytää paikkansa osana Jumalan suurta suunnitelmaa.

Seurakunnastamme PyhäParkki-yhteisö on osa Tatun taustajoukkoja.