Mielenrauhaa

Konsertti on siirretty vuodelle 2021. Antti Railion joulukonsertti pidetään maanantaina 20.12.2021 klo 19 Ikaalisten kirkossa. Jo ostetut liput käyvät vuoden päästä pidettävään konserttiin. Konserttiin liittyvissä lippukysymyksissä tulee asioida lippu.fi -palvelun kanssa. Lippujen myyntipalvelun numero on 0600-900900 (huom! puhelinnumero on maksullinen).

Antti Railio on Voice of Finland -voittajana ja Raskasta Joulua -tähtenä tunnettu voimakasääninen laulaja, jonka tulkinnat ovat koskettaneet herkän suomalaisen rockmusiikin ystäviä jo vuosien ajan. Vuoden 2014 ”Vieras maa” -menestysalbumin ja vuonna 2016 julkaistun ”Samaan marmoriin” -hitin myötä Antti on kiertänyt maata ahkerasti esiintyen niin suurilla festivaalilavoilla kuin intiimeissä keikkapaikoissa.

Viimeiset pari vuotta Antti Railio on tehnyt vahvaa soolouraa. Syyskuussa -19 ilmestyi soolosingle ”Sun jälkeen routaa”.  Lisäksi Railio julkaisi viimein odotetun, isolla tuotannolla työstetyn joulualbumin.

Lokakuussa 2020 julkaistiin uusi albumi, joka kantaa nimeä Ikuisuus. Levyltä löytyy mm. hittikappale ”Mun sydän palaa sulle”.

Antti Railio konsertoi Ikaalisten kirkossa keskiviikkona 9.12. klo 19. Konsertti on osa Antti Railion "Mielenrauhaa" -joulukonserttikiertuetta. Lippujen hinnat alkaen 29,90 euroa. Lippuja voi ostaa ennakkoon lippu.fi -palvelusta.

Lämpimästi tervetuloa!

Antti Railio