Koivikko - kasvun paikka

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ :)  Olemme sinua varten <3

nuorisotyönohjaaja     Hanna "Norppa" Sippola     044 744 0043
nuorisopastori             Elina Kaunisto                      044 744 0046

Löydät meidät myös WhatsAppista, Facebookista ja Instagramista (norrrppa ja ikasrknuoret)

Nuoret kokoontuvat yleensä Olokololla (Vanha Tampereentie 6) tai Koivikon leirikeskuksessa. Norpan toimisto löytyy myös Olokololla.

NUORTEN VAIKUTTAJARYHMÄ on noin 10 hengen joukko 15-18 -vuotiaita ikaalilaisia nuoria, jotka haluavat olla suunnittelemassa ja toteuttamassa nuorten toimintaa seurakunnassamme sekä ideoida uutta. Mukaan mahtuu lisää väkeä. Kysy lisää Norpalta.

KANSAINVÄLISYYS

Ikaalisten seurakunnan nuoret ovat tehneet vuosien varrella retkiä Norjaan ja Viroon. Meillä on ystävyysseurakuntia Kontupohjassa, Karjalassa ja Palamusella, Virossa. Vuodesta 2009 on lähetetty 18-vuotiaita nuoria kesänuoriksi eli 2-3 viikoksi lyhytaikaiseen lähetystyöhön Palamuselle. Kysy tästä lisää Norpalta! Voisitko sinä olla ensi vuonna kesänuori?