Tiedoksi!

Tässä laatikossa on tiedotteita ja tietoa korona-ajan toiminnasta.

Toivomme, että kirkkoherranvirastoon otettaisiin yhteyttä puhelimitse: p. 03 454000
Virkatodistukset tilataan Tampereen aluekeskusrekisteristä. Tässä linkki.
Kysymykset hautainhoidosta: Maarit Lehtiharju p. 0447440047

Seurakunta on perustanut tukipuhelimen, johon voi soittaa ma-pe klo 9-18, puhelinnumero on 03 4540044. Voit soittaa jos yksinäisyys vaivaa tai sinulla on poikkeustilanteen aiheuttama arkeen liittyvä ongelma. Ratkaistaan se yhdessä.

Toiminta

Lähes koko seurakunnan toiminta on toistaiseksi peruttu koronavirusepidemian vuoksi. Jumalanpalvelukset ja muu hartauselämä on nähtävissä netissä. Hyvänä vaihtoehtona on jumalanpalveluksen kuunteleminen radiosta tai katsominen televisiosta. Kirkolliset toimitukset toteutetaan pienimuotoisesti yhdessä omaisten kanssa suunnitellen.

Haemme uusia vaihtoehtoisia toimintamuotoja. Niinpä, seurakunta alkaa tehdä erilaisia ohjelmia katsottavaksi netissä. Ensimmäinen ohjelma on katsottavissa keskiviikkona 25.3. Linkki löytyy seurakunnan nettisivuilta ja Facebook-sivulta. Niille, jotka eivät ole ns. netti-ihmisiä, seurakunta lahjoittaa Sana-lehden kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen. Tilaukset joko tiina.h.juvonen@evl.fi tai p. 0447440023. Viimeinen tilauspäivä on 26.3.

Linkki jumalanpalveluksiin ja muihin seurakunnan nettiohjelmiin.