Tiedoksi!

Ikaalisten seurakunnan toimintaan voi tällä hetkellä osallistua vain netissä. Jumalanpalvelukset ovat nähtävissä suorina lähetyksinä ja muuta on nähtävissä nauhoituksina. Myös jumalanpalvelukset voi katsoa myöhemmin tallennettuna. Tässä linkki jumalanpalveluksiin ja muihin seurakunnan nettiohjelmiin. Radion ja television jumalanpalveluksien merkitys korostuu näinä aikoina. Saamme olla niistä kiitollisia.

Suorana lähetyksenä netissä on katsottavissa:
su 5.4. klo 10 sanajumalanpalvelus
to 9.4. klo 18 kiirastorstain messu
pe 10.4. klo 14 pitkäperjantain sanajumalanpalvelus
su 12.4. klo 10 pääsiäisen sanajumalanpalvelus
ma 13.4. klo 18 sanajumalanpalvelus

Diakoniatyöntekijät eivät tee kotikäyntejä, mutta sen sijaan heille voi soittaa: Päivi-Riitta Koivisto p. 044 7440041 ja Tiina Juvonen p. 044 7440044. Voit olla yhteydessä diakoniatyöntekijöihin muissakin kuin avustusasioissa ja myös sähköpostitse. Älä jää askarruttaviin kysymysten kanssa yksin, vaan ota rohkeasti yhteyttä. Diakoniatyön avustusasioita koskeva päivystys puhelinpäivystyksenä ke klo 9-11.

Tämän vuoden Yhteisvastuukeräys kohdentuu perheiden auttamiseen. Keräystili on FI1620891800006775. Viitenumero on 302151. Lisää tietoa: yhteisvastuu.fi

Seurakunnan tukipuhelimen (03 454 0044) kautta saa apua, kun yksinäisyys painaa tai arjessa kohdataan vaikeita ongelmia. Ikaalisten monilla kylillä toimii auttamisen verkosto. Seurakunta on pyrkinyt luomaan tällaista huolenpidon verkostoa mahdollisimman monille kylille. Tästä asiasta voi olla yhteydessä kirkkoherra Juha Ailaan. Näillä kulmilla on tavattu ihmisiä käskeä kylään, mutta sitä ei voi nyt tehdä. Sen sijaan, kuten eräs rouva asian ilmaisi, nyt ei haittaa, vaikka puhelinsoitolla ”häiritään” toisia. Tästä vaikeasta ajasta selviämme yhdessä toisistamme huolta pitäen.

Nuorisotyön toimintaa voi seurata Instagramissa ”ikasrknuoret”. Sinne tulee päivityksiä ja videoita. Nuortenillat pyörivät InstaLivessä perjantaisin klo 19. Tule mukaan! Nuoret pääsevät myös keskustelemaan Discordiin Olokolo-servulle ja WhatsAppiin. Laita viestiä Norpalle (044 7440043), jos haluat kutsun ryhmiin. Norppa päivystää Discordissa virtuaali-Olokololla tiistaisin ja torstaisin klo 19-20 sekä Discordissa Ikaalisten nuoret-servulla keskiviikkoisin klo 17-19. Norpan kanssa voi viestitellä WhatAppissa ja Instan Directissä. Voidaan soitella ja jutella. Kävelytapaaminenkin on vielä mahdollista, kun muistetaan 2 metrin turvaväli. Esirukouspyyntöjä voi lähettää myös sähköpostilla: hanna.sippola@evl.fi

Tule kulkemaan pääsiäisen rastipolku seurakunnan leikkipuistoon! Samalla voit etsiä, löydätkö päiväkerhotilojen ikkunoille hypähtäneet nallet ym. pehmoeläimet. Voit myös katsoa pääsiäisajan perheiden videohartaudet netistä.

Kirkkoherranvirasto on auki ma-ke klo 9-12. Toivomme, että kaikki yhteydenotot tehdään puhelimitse p. 03 454000. Hautainhoitoasioissa voi yhteyttä ottaa suoraan Maarit Lehtiharjuun p. 044 7440047. Kastetoimituksia tullaan siirtämään eteenpäin ja hautaansiunaamisten järjestelyt neuvotellaan omaisten kanssa.