lastenkuoro piirrettynä

Laulattaako? Tule mukaan!

Ikaalisten Kirkkokuoro ry muodostuu Ikaalisten keskustan kuorosta sekä Luhalahden kuorosta.

Kuoron puheenjohtajana toimii Osmo Tahvanainen ja sihteerinä Hanna-Mari Kariaho, taloudenhoitajana Sirkka-Liisa Viheräkoski. Kuoroa johtaa kanttori Sanna Toivola.

Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 17 alkaen, vuoroviikoin Ikaalisten seurakuntakeskuksessa ja Luhalahden kirkossa. Ensimmäinen kokoontuminen on ke 6.9.2017 klo 17.

Projektikuoroja

Syksyllä 2017 aloittaa uusi kamarikuoro joulukonserttiprojektilla sekä keväälle 2018 on suunnitteilla työikäisten naisten pääsiäismusiikkiprojekti.

Kuoroja johtaa kanttori Sanna Toivola, etunimi.sukunimi@evl.fi, puh. 044 744 00 30, facebookissa kanttori Sanna Toivola.

Uusi Lapsikuoro

aloittaa keskiviikkona 6.9.2017 klo 15.15 seurakuntakeskuksessa.

Ohjelmassa kaikenlaisia lastenlauluja, hengellisiä lauluja ja kansanlauluja Juhlavuoden kunniaksi.

Ainoa pääsyvaatimus ilo tehdä yhdessä!