5v. synttärit

Pyhäkoulut päiväkodeissa

Lastenohjaajat tai lapsityön pappi käyvät muutaman kerran vuodessa päiväkodeilla pitämässä Pyhäkouluhartauden lapsille. Se on pienimuotoinen jumalanpalvelus, jossa voidaan kokea Taivaan Isän läsnäoloa sanan, rukouksen, laulun ja liikkeen välityksellä. Keskustassa käymme Tuohikontin, Keskustan ja Kakkospesän päiväkodeilla. Myös perhepäivähoitolapsille on oma hartaus päiväkerhotiloissa. Lisäksi käymme Kilvakkalan päiväkodilla ja Mansoniemen ryhmiksessä.

Kotipyhäkoulut

Kesäaikaan vapaaehtoiset pyhäkoulunvetäjät järjestävät pyhäkoulua kodeissaan tai esim Tevaniemen koululla. Seuraa tapahtumailmoittelua täällä netissä ja paikallislehdessä.

5v-synttärit

Kunakin vuonna 5 vuotta täyttävät seurakuntalaiset kutsutaan seurakuntakeskukseen juhlimaan yhteisiä syntymäpäiviä syksyllä. Seurakunta myös muistaa sankaria pienellä lahjalla.

Kesäpyhäkoulut 2018

Tervetuloa kesäpyhäkouluun Tevaniemen koulun pihamaalle sunnuntaisin 1.7., 8.7., ja 15.7. klo 12.

Ohjaajina Sirpa Marttila, Hanna-Mari Kariaho ja Kaisa Tuuliniemi.