5v. synttärit

Pyhäkoulut päiväkodeissa

Lastenohjaajat tai lapsityön pappi käyvät muutaman kerran vuodessa päiväkodeilla pitämässä Pyhäkouluhartauden lapsille. Se on pienimuotoinen jumalanpalvelus, jossa voidaan kokea Taivaan Isän läsnäoloa sanan, rukouksen, laulun ja liikkeen välityksellä. Käymme Valkean ruusun,  Kakkospesän ja Kilvakkalan päiväkodeilla ja Mansoniemen ryhmiksessä. Myös perhepäivähoitolapsille on oma hartaus seuriksen päiväkerhotiloissa.

Kotipyhäkoulut

Kesäaikaan vapaaehtoiset pyhäkoulunvetäjät järjestävät pyhäkoulua kodeissaan tai esim Tevaniemen koululla. Seuraa tapahtumailmoittelua täällä netissä ja paikallislehdessä.

5v-synttärit

Kunakin vuonna 5 vuotta täyttävät seurakuntalaiset kutsutaan seurakuntakeskukseen juhlimaan yhteisiä syntymäpäiviä syksyllä. Seurakunta myös muistaa sankaria pienellä lahjalla.