Ikaalisten seurakunnan lapsityö

Lastenohjaajat Riitta Jokihaara, Maria Kannisto ja Tuija Kulmala sekä  pappi Elina Kaunisto toivottavat lapset ja perheet tervetulleiksi mukaan seurakunnan toimintaan.

Päiväkerhoryhmiä (3-5-vuotiaille) kokoontuu srk-keskuksessa, Luhalahden kirkolla ja Tevaniemen koululla. Kerhoihin on ollut ilmoittautuminen toukokuussa, mutta jos ryhmässä on tilaa, otetaan uusia kerholaisia myös kesken kerhovuoden. Lisätietoja 044 744 0033/Riitta Jokihaara.

Tulossa....

Mikkelinpäivän perhemessu Ikaalisten kirkossa su 30.9. klo 10. Vietämme isovanhempien ja lasten kirkkopyhää. Saarna ja liturgia Elina Kaunisto, kanttori Sanna Toivola. Päiväkerholaiset esiintyvät messussa.

Perhemessu Luhalahden kirkossa su 7.10. klo 13. Saarna ja liturgia Juha Aila, kanttori Sanna Toivola. Päiväkerholaiset esiintyvät messussa. Tervetuloa!

Viikolla 42 (15.-19.10.) pidämme toiminnassamme pienen tauon syysloman merkeissä.