Kevätkirkko seurakunnan puistossa

Seurakunnan puistossa

Kaikenikäisten kevät kirkko seurakunnan puistossa. Johanna Säynäjäkangas, Sanna Toivola, Riitta Jokihaara ja Tuija Kulmala

Korotettu Herra

Helatorstain eli Kristuksen taivaaseenastumisen päivän aihe ja ajankohta, 40 päivää pääsiäisestä, on saatu Apostolien teoista (Ap. t. 1: 6-14).

Kristus korotettiin taivaisiin. Hän on astunut taivaalliselle valtaistuimelle ja istuu nyt Jumalan oikealla puolella. Hänelle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta. Me emme voi saada yhteyttä Kristukseen inhimillisten aistiemme välityksellä, mutta silti hän on Pyhän Henkensä kautta sanassa ja sakramenteissa läsnä seurakuntansa keskellä. Hänen seuraajiensa tehtävä on viedä sanoma korotetusta Herrasta koko maailmaan.

Tevaniemen toimintakeskus

Hartaus Tevaniemen toimintakeskuksessa

Johanna Säynäjäkangas

Kinkerit Riitialassa

Kinkerit Riitiala-Heittola-Poltti. Teemana ehtoollinen.

Kinkerit, Luhalahti-Sipsiö-Helle

Kinkerit. Teemana ehtoollinen.