Saarna ja liturgia Johanna Säynäjäkangas, kanttori Sanna Toivola sekä USMA-kvartetti.

Tehkää tie Kuninkaalle

Päivän raamatullinen keskushenkilö on Johannes Kastaja. Hänen kehotuksensa katumukseen ja parannukseen koskee myös meitä. Johannes viittaa Jumalan Karitsaan, joka kantaa koko maailman synnin. Saamme tunnustaa syntimme luottaen Kristuksessa annettuun pelastukseen. Tämä on pääasia jouluun valmistautumisessa - joulupaastossa.

Johannes oli merkki siitä, että profeettojen ennustukset olivat täyttymässä: Vapahtaja oli pian tuleva. Kristuksen toiminnassa toteutuivat pelastuksen ajan merkit, ja samoin hän tulee yhä uudelleen sanassa ja sakramenteissa seurakuntansa keskelle pelastuksen lahjat mukanaan. Tähän hänen "hengelliseen tulemiseensa" viittaa latinankielinen nimitys adventus spiritualis et sanctificationis.

Tevaniemen toimintakeskus

Hartaus Tevaniemen toimintakeskuksessa

Johanna Säynäjäkangas

Kinkerit Riitialassa

Kinkerit Riitiala-Heittola-Poltti. Teemana ehtoollinen.

Kinkerit, Luhalahti-Sipsiö-Helle

Kinkerit. Teemana ehtoollinen.