Messu Ikaalisten kirkossa

Saarna Juha Aila, liturgi Elina Kaunisto ja kanttori Sanna Toivola. Seurakuntavaalien äänestys alkaa heti messun jälkeen kirkossa.

Valvokaa!
Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat "uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee" (2. Piet. 3: 13).

Messu Ikaalisten kirkossa

Saarna Johanna Säynäjäkangas, liturgi Elina Kaunisto, kanttori Anni Nousiainen. Rippikoulupyhä

Tevaniemen toimintakeskus

Sanajumalanpalvelus Ikaalisten kirkossa