Saarna Ulla Saunaluoma, liturgia Juha Aila, kanttori Lauri Tikkanen

Etsikkoaikoja
Tämä sunnuntai on lähellä juutalaisen perimätiedon mukaista Jerusalemin temppelin hävityspäivää (av-kuun 9. päivä). Tähän tapahtumaan viittaa päivän perinteinen evankeliumi.
Jumalan oman kansan historia osoittaa, että elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Omiin kykyihin, ihmisviisauteen ja omaan erikoisasemaan luottaminen estävät usein näissä tilanteissa kuulemasta Jumalan ääntä ja noudattamasta hänen kutsuaan. Etsikkoaikaan pätee sana: "Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne" (Hepr. 3: 15).

Saarna ja liturgia Johanna Säynäjäkangas, kanttori Lauri Tikkanen

Srk:n ulkopuolinen tila

Konfirmaatiomessu

Saarna ja liturgia Elina Kaunisto, kanttori Lauri Tikkanen. Messussa konfirmoidaan kesän kolmas rippikouluryhmä