Kynttilänpäivän runokirkko

Luhalahden kirkko

Runoja esittävät Juhani Haveri, Eija Katajamäki, Anja Köntti, Anu Mätäsniemi, Ritva Viitaniemi sekä Marja-Liisa ja Esko Veijalainen. Pappina Anu Mätäsniemi, kanttorina Kaisu Lehto. Palvelutehtävissä Itä-Ikaalisten Martat. Kahvitus klo 17.15 alkaen

Kristus, Jumalan kirkkauden säteily

Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.

Saarna ja liturgia Johanna Säynäjäkangas, kanttori Lauri Tikkanen

Srk:n ulkopuolinen tila

Konfirmaatiomessu

Saarna ja liturgia Elina Kaunisto, kanttori Lauri Tikkanen. Messussa konfirmoidaan kesän kolmas rippikouluryhmä