Saarna ja liturgia Juha Aila, kanttori Sanna Toivola

Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee” (2. Piet. 3: 13).

sanajumalanpalvelus Ikaalisten kirkossa

Saarna ja liturgia Juha Aila, kanttori Sanna Toivola

Ikaalisten seurakuntakeskus

Pyhäparkki-messu

Pyhäparkki täyttää 5 vuotta! Mukana bändi ja lapsille Lastenparkki. Messun jälkeen tarjolla synttärikakkua!

Vanhemmanväen kirkkopyhä

Saarna ja liturgia Juha Aila, kanttori Sanna Toivola. Vanhemmanväen kirkkopyhä, Olokset.