Saarna ja liturgia Juha Aila, kanttori Sanna Toivola

Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee” (2. Piet. 3: 13).

Saarna ja liturgia Johanna Säynäjäkangas, kanttori Lauri Tikkanen

Srk:n ulkopuolinen tila

Konfirmaatiomessu

Saarna ja liturgia Elina Kaunisto, kanttori Lauri Tikkanen. Messussa konfirmoidaan kesän kolmas rippikouluryhmä