Pyhäparkki

Osana jotain suurempaa

Pyhäparkki tahtoo omalta osaltaan olla vahvistamassa yhteisöllisyyttä Ikaalisissa. Järjestämme Pyhäparkki-messua kerran kuussa ja ideoimme silloin tällöin erilaisia tempauksia. Tahdotko sinäkin olla mukana palvelemassa seurakuntaa omilla lahjoillasi? Ota yhteyttä ja kerro, mitä sinä osaat ja tykkäät tehdä! Ehkä nautit valokuvaamisesta, videoiden tekemisestä, ihmisten kohtaamisesta, rukoilusta, organisoinnista, sommittelusta, askartelusta, lasten kanssa touhuamisesta tai jostain aivan muusta. Jokaista tarvitaan!

Pyhäparkki-messu

Tervetuloa mukaan iltapäivämessuun, jossa saat levähtää. Seurakuntalaiset yhdessä kohtaavat Jeesuksen armon, toivon ja rakkauden. Tiedossa on Jumalan ja toinen toisemme kohtaamisen hetki. Luvassa sanaa, ehtoollista, rukousta, bändimusiikkia ja toivottavasti Sinä! Tule sellaisena kuin olet!

Lapsille myös opetuksen aikana oma LastenParkki seurakuntatalon alakerrassa päiväkerhotiloissa.

Pyhäparkki-messu kerran kuussa klo 16 seuriksen kirkkosalissa.

Pyhäparkki syksy 2017, su klo 16 Ikaalisten srk-keskuksessa 29.1.Pelko 12.2.Häpeä 9.4.Kateus 7.5.Viha
PyhäParkki on rennosti yhdessä toteutettu messu

Christian Seppänen