Lähetystyö seurakunnassamme

Kirkon lähetystyössä suuntaudutaan erityisesti sinne missä evankeliumia ei vielä tunneta. Se perustuu Jeesuksen antamaan tehtävään: "...Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni... (Matt 28:18-20)".

Lähetystyötä tehdään sanoin ja teoin – julistamalla evankeliumia ja palvelemalla lähimmäistä. Osallistumalla oman seurakunnan lähetystoimintaan yksityinen ihminen voi konkreettisesti auttaa kaukaista lähimmäistään.

Nimikkosopimukset

Ikaalisten seurakunnalla on nimikkolähettejä, joiden puolesta rukoilemme, joihin pidämme yhteyttä ja joiden työtä tuemme taloudellisesti. Sen lisäksi on sopimuksia tietyissä kohteissa tehtävän työn tukemisesta.

Lähetystyö tapahtuu kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta. Ikaalisten seurakunnalla on nimikkolähettejä tai – kohteita lähes kaikista lähetysjärjestöistä.

Lähetystyössä tapahtuu

Seurakunnassamme on kaksi lähetyspiiriä. Keskustassa toimii Toivoa naisille-piiri, joka on osa kansainvälistä naisten verkostoa. Kysy lisää Marketta Hannukselta p. 040 7538166. Viereiselllä videolla Hanna-työn perustaja Marli Spieker kertoo miten kaikki alkoi.

Toinen lähetyspiiri kokoontuu Mansoniemen koululla. Lisää tietoa voi kysyä Kyllikki Peltoniemeltä p. 040 5012817.

Vuoden mittaan toteutetaan vapaaehtoisvoimin erilaisia pienempiä ja suurempia tilaisuuksia ja tapahtumia. Niistä tiedotetaan paikallislehden ja nettisivujen kautta.