Esirukouspyyntö

Tällä lomakkeella voit lähettää esirukouspyynnön. Se huomioidaan seuraavana sunnuntaina jumalanpalveluksen esirukouksessa. Jos haluat, sen puolesta rukoillaan myös sunnuntaiaamun rukouspiirissä.

Jos haluat rukousaiheesi tulevan sunnuntain messuun, lähetä tämä lomake viimeistään torstaina. Voit lähettää esirukouspyynnön myös suoraan seurakuntamme papeille sähköpostilla.

Esirukouspyyntöäsi ei välttämättä lueta juuri niillä sanoilla, kuin olet sen kirjoittanut, mutta rukouspyyntösi sisällytetään seurakunnan esirukoukseen.

Esirukouksessa yksityiset rukousaiheet kasvavat seurakunnan yhteiseksi puheeksi Jumalalle

Palaute

Tähän tulee lomakkeen kuvaus

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.